top of page

Kursun kyläseura ry:n uutiskirje 1/2021

Kevät etenee kovaa vauhtia ja maailmantilanteesta huolimatta kesää kohti kovasti mennäänja onkin aika alkaa työn touhuun.

Talkoot

 

• Lämpöä ja Kulttuuria kylätalolle hankkeen talkoita aloitetaan huhtikuun ja toukokuun aikana kylä-talolla. Talkoista ilmoitellaan kun sähkötyöt ovat valmistuneet.

• Tule sinäkin mukaan tekstiviestirinkiin jolla ilmoitetaan aina kun talkoillaan, niin ilmoitukset eivät mene ohi. Mukaan pääset laittamalla viestiä puheenjohtajalle.

• Hankkeen tavoitteena on hankkia talolle ilmalämpöpumput, rakentaa uudet ulkoportaat, maalata salin ja näyttämön seinät, sekä hankkia kalustoa kokouskäyttöön sekä lapsille keinu sekä pihapelejä. Suurimpana työnä ikkunoiden entisöinti. Rahoituksen on myöntänyt Pohjoisimman Lapin Leader.

 

• Kylätalon alakerran keittiö tarvitsisi myöskin kalusteita, joten jos sinulla sattuu olemaan ylimääräi-senä sopivia kalusteita niin otathan yhteyttä.

 

Tapahtuu

 

• Suomen kylät ry järjestämä asumaan kylille ilta 14.4 klo 18 Teams-alustalla. Esitellään Kursua asuin-paikkana https://suomenkylat.fi/kylalle-asumaan-illat-kutsuvat-tutustumaan-etana-kyliin-ympari-suomen/

 

• Suomen kylät ry ja Lappilaiset kylät ry järjestämä Teams tutuksi-koulutus 20.4 klo 18–19.30 Teams-alustalla. Ilmoittautuminen 18.4 mennessä. http://lappilaisetkylat.fi/

 

• Kesällä tulossa pandemiatilanteen salliessa Juhannuksen viettoa Jyrhämän rannassa, Kyläkahvilaa ja toivottavasti paljon muutakin. Seuraa ilmoittelua.

 

Kyläseura

 

Kyläseuralle on valittu uusi hallitus:

Puheenjohtaja: Kimmo Tuhkala

Sihteeri: Heidi Vartiainen

Rahastonhoitaja: Mirja Tuhkala

Sekä muina varsinaisina jäseninä: Seppo Kursu, Pinja Pennanen, Aatto Pajari ja Matti Huttunen.

Varajäseninä: Anneli Påhlman, Raija Kursu sekä Taina Soukka

 

• Haluatko tukea toimintaamme? Vapaaehtoisen kannattajajäsenmaksun suurus on vuonna 2021 henkilöjäseniltä 20€ja yhteisö/yritysjäseniltä 50€. Jäsenmaksun voi maksaa kyläseuran tilille.

Tilinumero FI2054 0900 2003 1957. Laita viitetekstiin nimesi ja teksti kannattajajäsenmaksu. Kannat-tajajäsenmaksu on täysin vapaaehtoinen ja se ei velvoita sinua mihinkään. Liity myös samalla mu-kaan toimintaamme https://www.kursunkyla.com/kursunkylaseura

 

Lisätietoja:

 

Puheenjohtaja: Kimmo Tuhkala puh. 0442051827

Sihteeri: Heidi Vartiainen

Kyläseuran sähköposti: kursunkylaseura@gmail.com

 

www.kursunkyla.com

bottom of page