Kursun kyläseura ry

1/8

Kursun kyläseura ry on Sallan Kursussa toimiva kyläyhdistys. Yhdistys järjestää erilaisia tapahtumia esim. tansseja, kirpputoria ja kyläkahvilaa, sekä toimii Kursulaisten yhteistyötä ja etuja ajavana yhdistyksenä. Kursun kyläseura ry omistaa Kursun kylätalon ja käyttää sitä paljon toiminnassaan.

 

Kursun kyläseura ry:n puheenjohtana toimii Kimmo Tuhkala, sähköposti kursunkylaseura@gmail.com

Sihteerinä toimii Heidi Vartiainen ja rahastonhoitajana Mirja Tuhkala.

Muita hallituksen jäseniä ovat: Seppo Kursu, Matti Huttunen, Aatto Pajari, Pinja Pennanen sekä varajäseninä Taina Soukka, Raija Kursu ja Anneli Påhlman

 

Kursun kyläseura ry:n sähköpostiosoite kursunkylaseura@gmail.com

Liity mukaan

Kursun kyläseura ry on perustettu 2008.  Kyläseura on kylän etujärjestö ja sen tehtävänä on muun muassa edistää kylän elinkelpoisuutta sekä toimia sen asukkaiden etujen valvojana, pyrkiä edistämään asukkaiden viihtyvyyttä ja yhteistyötä sekä edistää palveluiden säilymistä alueella.

 

Kyläseuran jäsenistö koostuu kyläläisistä ja kylän toiminnasta kiinnostuneista. Kyläseuran jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka on kiinnostunut yhdistyksen toiminnasta ja hyväksyy sen tarkoituksen.

Liittymällä yhdistykseemme tuet toimintaamme ja saat äänestysoikeuden yleisissä kokouksissa.

 

Kursun kyläseura ry:n jäsenyys ei maksa mitään ja se ei velvoita sinua mihinkään. Kyläseura on toiminut aiemmin sillä periaatteella, että jokainen voi halutessaan olla yhdistyksen jäsen. Yhdistyslaki velvoittaa kuitenkin, että yhdistyksen täytyy pitää jäsenrekisteriä.

Syyskokouksessa 7.12.2016 päätettiin mahdollisuudesta maksaa vapaaehtoista kannattajajäsenmaksua.


Vapaaehtoisen kannattajajäsenmaksun suurus on vuonna 2022 20 € sekä yhteisöiltä ja yrityksiltä 50 €.
 
Jäsenmaksun voi maksaa kyläseuran tilille. Tilinumero FI2054090020031957. Laita viitetekstiin nimesi ja teksti kannattajajäsenmaksu. Kannattajajäsenmaksu on täysin vapaaehtoinen ja se ei velvoita sinua mihinkään.

 

Kursun kyläseuran jäseneksi voit liittyä täyttämällä oheisen lomakkeen

Kiitos! Hakemuksesi on lähetetty