top of page
  • Kursun kyläseura ry

Sähköauton latauspiste on nyt valmis

Latauspiste on nyt valmis ja käyttökunnossa. Latauspisteen hankinnan on rahoittanut Leader Pohjoisin Lappi Sähköllä selkosille teemahankkeen kautta. Alla muutamia ohjeita käyttöön.Plugit App


Lataa Plugitin applikaatio puhelimeesi. Löydät sen puhelimesi sovelluskaupasta tai selaimella osoitteesta app.plugitcloud.com

Sovelluksen avulla pystyt seuraamaan omia latauksia, löydät julkisia latauspisteitä sekä työsuhdeautoilijana voit erottaa työsuhdelataukset omista henkilökohtaisista latauksista.

Kun olet ladannut applikaation, rekisteröidy käyttäjäksi ja lisää profiiliisi maksukortti, jolta latauskulut veloitetaan. Plugitin sovelluksella voit aloittaa latauksen myös K-latauksen tai Virran latauspisteillä, muista silloin tarkistaa lataamisen hinta sovelluksesta.


Kuinka aloitan sähköauton lataamisen Plugit Appillä?

Lataa Plugitin sovellus (Plugit App) ja rekisteröidy käyttäjäksi

Rekisteröidy käyttäjäksi sähköpostiosoitteellasi. Sovelluksesta löydät jatkossa kaikki lataustapahtumasi ja julkisten latauslaitteiden kuukausittain laskutettavat maksut.

Lisää maksukorttisi sovellukseen

Avaa Plugit App -sovellus ja paina Käyttäjävälikkoa ylhäältä oikealta. Lisää pankkikorttisi, jolta latausmaksusi veloitetaan. Sovelluksen kautta veloitetaan latauskulut kerran kuukaudessa automaattisesti siltä maksukortilta, minkä olet lisännyt profiiliisi.

Tilaa latausavain eli tägi Tilaa tägi kirjautumalla sisään Plugit App -sovellukseen ja siirtymällä Käyttäjävalikosta (siinä on etunimesi ensimmäiset kirjaimet, esimerkiksi SA) “Tunnisteet”-osioon. Tästä osiosta löydät painikkeen “Tilaa uusi tunniste”, jolla voit laittaa latausavaimen tilaukseen. Latausavain lähetetään sinulle suoraan kotiisi.

Tunnistaudu latauslaitteelle joko sovelluksella tai tägillä

Kun lataat julkisilla paikoilla, voit valita tunnistaudutko latauslaitteelle tägin vai sovelluksen kautta. Tunnistautuminen on tärkeää, jotta latauskulut kohdistuvat oikein.


Comments


bottom of page